tialachan

Rather Be

Publicerad 2014-06-17 19:25:35 i Allmänt,

- Clean Bandit Feat. Jess Glynne (2014).
 
Sommarlovet har infunnit sig även detta år. Synd att man har lite kompletteringar att göra från skolan men det får gå, jag får ta och göra dem någon gång när jag känner mig inspirerad till det. Hittills har jag inte gjort något vettigt på dessa tolv dagar, eller jo, det har jag, men dem dagarna jag inte gjort något vettigt på har varit betydligt fler än dem andra dagarna. Jag hoppade in för Magdalena som diskplockare på Challenge en kväll och tro det eller ej men jag tyckte faktiskt det var roligt. Det var studentfesten som hölls så det var mycket folk ute. Jag blev sjuk förra veckan dessutom, låg hemma med jobbig huvudvärk och dålig hals. Huvudvärken gick över ganska snabbt men den där halsen har fortfarande inte blirvit så mycket bättre, har nog att göra med att jag gick och tränade i fredags. Dumma mig.
 
I sommar kommer jag förhoppningsvis få jobba lite på Challenge som food-runner, som är precis vad det låter som, och diskplockare vid dem få nattklubbskvällarna som kommer hållas. Jag har fortfarande inte fått schemat för juni så det är därför jag skriver förhoppningsvis. Dessutom hoppas jag på att ålderdomshemmet ska ringa och behöva mig, men det lät nästan inte som sådant när jag ringde och pratade med dem. Däremot så ringde min arbetsgivare som jag hade på Havsbadet och frågade om jag kunde jobba i år igen, så det kommer jag nu att göra. Inte lika mycket som förra året, utan bara några timmar i veckan då vi är fler som delar på samma uppgifter. Timlön är det som gäller alltså. Jag kommer inte vara drake i år, utan mest hålla i Movit-pass (move it - typ styrkepass eller danspass eller liknande). Kommer även vara barnklubbsledare någon gång i veckan också tror jag. Kul!
 
Jag fick ju upp min bokserie "Sagan om Isfolket" på 47 böcker (tack pappa) så den har jag roat mig med nu när jag varit sjuk. Har kommit till bok 5, så jag är på gång! Det har också varit fruktansvärt dåligt väder dem senaste dagarna så det är också därför jag läst en hel del. David jobbar typ hela tiden så man blir inte bortskämd av hans sällskap så då blir det mycket tid över till att pyssla här hemma, typ diska, tvätta, läsa och titta på TV.
 
Har tyvärr inga bilder att bidra med den här gången, hoppas den bra låten som titeln på inlägget har kan roa tillräckligt.
 
Puss <3
 
 

A Sky Full of Stars

Publicerad 2014-06-03 21:05:00 i Allmänt,

- Coldplay (2014).
 
Den här veckan är examinationsveckan, då vi har många slutprov. Vi gjorde två igår (två dansgenrer) och gjorde tre idag (komposition, reflektion över egen utveckling och egenskapad lektion). Det gick bra/ok. Imorgon har vi UVKn där vi ska redovisa om diagnoser och föra diskussioner i grupp kring konflikthantering. Jag och en kille från musiklärarna ska redovisa om Tourette's syndrom, så har övat lite smått på det, både igår och idag. På torsdag är det avslutningsceremonin som vi ska dansa på, modern dans av vår moderna dans-lärare. Förhoppningsvis är det bra väder då också. Till helgen ska vi allihopa skriva klart våra skriftliga arbeten, och efter det har vi SOMMARLOV tills första september! Wohoo! Jag tror inte jag någonsin har sett fram emot sommarlov så mycket som jag gör nu!
 
Puss <3
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela