tialachan

Ritmo De La Noche

Publicerad 2012-10-10 20:29:57 i Allmänt,

- Safri Duo (2004).
 
Jag har kommit in i någon Safri Duo-period. Lyssnar på dem och gör dansuppvärmning till en av deras låtar. De är ganska peppande, måste jag säga. Min favorit är nog Played-A-Live (The Bongo Song), just för att jag uppträtt med den på gymnasiet, antar att det kallas nostalgi.
 
Livet går väldigt fort. Vad är två timmar av ett liv? En timme? Ingenting! Snart har jag vuxna barn med sju barnbarn! Haha, inte riktigt, men man kan ju nästan tro det. Man blir inte yngre med åren (säger jag som endast är 20!). Någon gång i livet ska jag lära mig japanska och åka till Japan och gå på Cosplay. Jag skulle passa utmärkt som Hinata från anime-serien Naruto.
 
Imorgon ska jag laga pannkakor. Sedan ska jag göra som mamma och göra crépes av dem. Egentligen ville jag ha grädde till dem men jag tog mig i kragen och sa att jag minsann inte skulle ha någon grädde. Socker duger bra. Det var ett bra val av mig, jag har en halv chipspåse i skåpet och har ätit två Ben&Jerry's inom loppet av ca tio dagar, vilket inte är bra alls med tanke på att jag inte kommit igång med min egna träning än. Förra höstterminen gjorde jag övningar varje dag, men det tappade jag så fort jag kom hem över jul. Får försöka få tillbaka det. Jag tränade ganska bra i somras men det höll ju inte i sig eftersom jag mötte prins charmig och hade massa festande för mig i slutet av sommaren och i början av terminen. Fy skäms på mig, men roligt hade jag allt! Så värt var det ändå. Jag har nog blivit lite vigare under sommaren också.
 
Matten går det lite sisådär med just nu. Det är svårt. Sinus och Cosinus är inte riktigt min grej, haha.
 
Måste städa min lägenhet snart också. Riktigt snart, får kanske besök i helgen av en av mina klasskompisar. Måste torka golven, men har ingen mopp, än. Måste ta mod till mig till att gå och köpa en förbannad jäkla mopp. Hur dumt kommer inte det se ut?
 
Puss <3

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela