tialachan

Blackrain

Publicerad 2011-05-25 21:38:46 i Allmänt,

Jag bara måste skriva nu. Det var ju över ett år sen jag skrev sist. Blev påmind, haha, om min blogg. Gud vad hemskt att jag inte skrivit mer. Har för mig att jag gjort det, men nehe. Gud vad mycket det hänt på ett år! 3an gick igång för fullt med inspark av ettorna (mkt söta), och sen Åtvidaberg med klassen, Lucia i Duveholmshallen, Robin-bäbisen och jag = myspys hela året xD ,

Måste bara säga det att det var så länge sen jag skrev att jag glömt att jag skrivit i år. Helt galet. Men en kort början av en resumée ovanför helt enkelt.

Det som har hänt är att:

1. Pirates of the Dancefloor avklarat, blev suuuuperbra föreställningar! <3
2. Första gången att vara full - avklarat. Hos Jessica. Det var roligt. Jag skrattade skapligt mycket. Sen andra gången rullade jag runt på golvet hos Hampus (Fridas kk) som jag brukar göra på danslektionerna.
3. Oslo gick åt helvete. Huvudsaken är att jag vet varför.
4. Marsföreställning avklarad.
5. Kommit in på Härnösand Folkhögskola och Lunnevads Folkhögskola (som jag tackade nej till).
6. De sista proven av skolan är idag avklarade. De sista skoldagarna är nu avklarade.

Imorn börjar musikalen! Vi sätter upp Atlantis :) Ska bli... spännande... och sitta o vänta 110 min av en 120 min föreställning... Jippi. 

Jag var föresten i Turkiet med Frida och Kelly för två veckor sen. Det var helt underbart och bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv <3 Jag ska inte gå in på detaljer. Huuuuu. 

Godkväll <3 

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela