tialachan

Drink up me Hearties

Publicerad 2011-02-23 13:49:51 i Allmänt,

Det är sprotlov och jag sitter inne och ugglar. Jag har antagligen åkt på en släng av öroninflammation - igen. Jag har inte tid att ha det nu. Åh jag orkar inte med allt skit just nu. Fast det är förstås inte så mycket skit så jag förstår inte varför jag klagar. Nåja, snart ska jag på audition i Norge, så lite liv och rörelse blir det nog på verkligheten snart. Tyvärr. Får jag stanna i min drömvärld? Nej det får jag inte.
Ska försöka skriva in mig på arbetsförmedlingen snart också. Någon gång när jag får tid. Typ imorn eller något. Vet inte. Orkar inte bry mig.

Robin följer med till Oslo i alla fall. Det känns bra. Tyvärr kommer han nog inte kunna göra så mycket, och kommer ha supertråkigt när jag dansar livet av mig. Kul för honom. Och sen får vi se om vi får bo hos en bekant jag känner. Hoppas på det, för annars kan det bli en dyr historia.

Pirates of the Dancefloor har premiär nästa vecka på söndag. Det är alltså ca 10 dagar kvar. Det är 15 dagar kvar tills jag åker till Oslo. Jag typ dör, för jag har inte fyllt i ansökan helt och hållet än. Buhuhu. Och alla de andra sökningarna. Och pengarna. Fy. Detta får mig att inte vilja leva mer. Fy och usch och blä för verkligheten. Jag vill inte vill inte vill inte.

....

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela