tialachan

Om Sanningen ska Fram

Publicerad 2011-08-15 22:56:28 i Allmänt,

Så måste jag säga det att det var förjävligt att säga hejdå till min älskling. Det gjorde ont. Vi vet inte när vi kommer ses igen. Nån gång uder hösten. Sen blir nästa till julen. Tur att all teknologi kommit så långt i forskningen som den har, annars skulle vi nog inte överlevt. Eller så skulle vi det eftersom - hur gjorde man förr, tro? Ja det visste man bara då, så det är historia.

Väskorna är packade och klara. Hoppas bara jag kan ta mig runt med dem, de väger ju ganska mycket. Jag hoppas det kommer gå bra imorn på tåg och flyg och buss. Om allt går som planerat kommer jag fram till Piteå vid 18.20 tror jag. Får se hur det hela går! Får inte glömma att ringa Lindbäcks också!

Och kolla lägenhetsnummer så att jag kan adressändra!

Puss <3

Dancing on My Own

Publicerad 2011-08-12 10:58:01 i Allmänt,

Idag är det fredag, dvs föreställningen Evolution of Dance är idag. Jag känner mig ganska nervös över mitt solo. Men det ska nog gå bra! Hoppas jag.

Flytt på tisdag. Känns konstigt och lite småjobbigt. Måste ringa dem. Typ nu. Jäkla telefonsvarare bara som förstör allting!

Väskorna är packade. Eller ja, det mesta är nerpackat. Tror jag.

Puss <3

Adiemus

Publicerad 2011-08-08 20:58:09 i Allmänt,

Nu har nog helvetet brakat löst. I alla fall för ****** i huset. Havregrynen är slut och det är min pojkvän som käkat upp det. 1. Ska jag ha koll på vad och hur mycket min pojkvän äter till frukost? 2. Kollar man inte att allt finns hemma INNAN man sätter igång o bakar?
Jag blir lite smått irriterad.I alla fall så har hela eftermiddagen/kvällen gått åt till att dansa balett. Det var på tiden. Nu sitter den. Eller ja, för mig har den suttit sen första gången vi lärde oss den, men iaf. Huuu.Åtta dagar, sen bär det av till Piteå. Det känns bara jätteoverkligt. Fast spännande. Och lite läskigt. Tiden har gått så fort och jag har inte hunnit fatta än att jag ska till universitetet på en fem års utbildning. Jag ska bli danslärare. Och om allt går som det ska - om de jävla komvux paprerna kunde komma - eller har jag ens skickat efter? Jag vet inte........ Nu har jag skickat efter den, se om den kommer på onsdag. Så, om allt går som det ska blir jag även mattelärare. Måste bara klara Matte D också, haha xDAnvändbara resväskor - check
Dator - Check
Flygbiljett - Check
Hyreskontrakt - Påväg tillbaka till mig tror jag
Köksprylar - check
En vag idé om vilka kläder som ska med - check
...På fredag blir det dansföreställning på DUD: Movere - Evolution of Dance. Hm. Spännande................ Jag har just gjort världens galnaste sak. Jag frågade min danslärare om det var ok att jag gjorde ett danssolo i föreställningen. Helt ok. Jag är GALEN. Jag ska göra mitt danssolo som gjordes på audition - och när det är slut ska jag improvisera slutet. Ska bli helt galet. Jag ska visa Katrineholm vad jag går för!


Puss <3

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela