tialachan

Hallelujah

Publicerad 2012-01-22 21:28:35 i Allmänt,

Har skapat en mycket fin liten diagonal till den låten som i denna version görs av Kate Voegele (Mia Catalano - One Tree Hill). Diagonalen är bara två åttor men den är asgrym. Fin men grym. Jag tror starkt på att tvåorna kommer gilla den. Jag gillar den ju.

Den tidigare nämnda serien är för övrigt också mycket bra. Ser ofta på den. Ett avsnitt om dagen typ. Från och med imorgon blir det Rosewell High istället, har lånat den av Ewelina. Har läst de fem böckerna (kanske finns det fler?) så det ska bli spännande att se de tre (?!) säsongerna.

Praktiken börjar imorgon och jag ska hålla i tittardagen för årskurs 2. Ska bli jättekul, är jättepepp.

SMASK, SMASK, SMASK, PEPP! SMASK, SMASK, SMASK, PEPP!

Fick en stark inpuls där bara. Smask, Sveriges musikhögskolors melodifestival. Ska medverka i öppnings- och slutnummer. Ska bli skojigt! Det är bara jag från ettan med, ingen från tvåan och bara massa treor och fyror. Lite läskigt att vara där helt "själv" men det ska kanske gå bra... Haha.

Puss <3

Slow Show

Publicerad 2012-01-17 20:23:38 i Allmänt,

Andra terminen är igång och den startas med hårdträning i yoga och balett. Jag har träningsverk ungefär överallt. Antar att det lilla jag tränade på lovet och under förra veckan inte gjorde sådär jättemycket, även om jag hade liknande träningsverk efter mina pass förra veckan. Jag fick i alla fall väldigt mycket beröm både igår och idag av min balettlärare, det var kanon, hehe. Yogan kanske var bra för min rygg helt enkelt.

Jag åker föresten ner på lördag. Ska på praktik på gamla gymnasiumet i fyra veckor. Ska bli... spännande... kanske.

Nu har jag fått en oerhört stark impuls till att gå och handla. Kanske ska ta och göra det.

Puss <3

Satisfaction

Publicerad 2012-01-12 15:45:47 i Allmänt,

Det är torsdag och Lärarens Verktyg, Tentan om läroplansteori, Musiktentan och Rapportredovisningen är klar. Det är imorgon kvar och då är det en petitess-grej. Jag har i princip överlevt helvetesveckan! Stolt över mig själv som klarat igenom alla examinationer. En kvar och den tror jag inte att jag kommer misslyckas med. Går man in med inställningen att man kommer misslyckas så tror jag det är stor chans att man också gör det. Jag ska inte misslyckas, nöjer mig med att bara få G och inte VG. Man kan säga att jag blir glad och förvånad när jag får ett VG. MVG får man ju inte på högskola.

Jag satt just och tänkte tillbaka på dagens tal och talet jag höll under nollningen. Lite skillnad måste jag säga. Lite komiskt också. Darrig på rösten och osäker till karaktären. Framtiden ser ljus ut!

Imorn är det Kick-off på kåren och det ska bli jättekul. Vi ska eventuellt gå och äta på restaurang, vi i klassen. Men vi får se hur det går med det, vi är inte så bra på att planera saker och ting.

Puss <3

Dansa Kuduro

Publicerad 2012-01-11 20:59:53 i Allmänt,

Julen och nyår är borta. Det är 2012 nu. Jag har brutit en tand, fått ett hål vardera i två tänder, spelat mig till hard-läge på Guitar Hero och ätit godis och pluggat. Ett bra "lov". Nu när jag åker på praktik så ska jag läsa kurslitteratur inför nästa UVK (utbildningsvetenskaplig kärna)-kurs. Ska bli... intressant. Kommer bara bli fyra veckors praktik eftersom en viss VFU-handläggare inte sköter sitt jobb. Femte veckan kommer bli här uppe i norr någonstans. Vart vet jag inte. Hon skulle höra av sig - som med allt annat arbete hon gjort hittills. Dumma LTU som har inkompetent personal. Det börjar bli lite tröttsamt. Struktur-stressen har fått mig att börja äta onödigt och onyttigt igen. Pluggandet också. Har gjort klart 4 av 6 examinationer. 2 kvar.

Ska lägga mig i hårdträning nu. Speciellt fysiken, styrka. Och konditionen som jag inte ens har. 3 st "idioten" i stora danssalen tar död på mig utan problem, kunde nästan inte andas efter det idag. Då vet jag i alla fall vad jag måste förbättra.

Jag har varit rätt så kreativ på lovet. Jag fick en glassmaskin av pappa och Annika så har gjort en massa glass. Först choklad och sen banan. Bananen blev inte jättegod men det blev chokladen, pappa älskade den, haha.

Puss <3

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela