tialachan

Waltz of the Flowers

Publicerad 2012-09-16 21:36:10 i Allmänt,

- Pjotr Tjajkovskij (1892).
 
Hoppsan. Det gick visst några veckor. Det förklaras av att jag började skolan igen och blev trött igen. Orkade inte riktigt sätta mig och skriva efter jag kommit hem från skolan. Det är väldigt långa dagar vi går. Halv nio till kvart i sex är ganska vanligt.
 
Jag läser dessutom Matte4(D+E) på komvux nu så det blir en del pluggande, men inte så fruktansvärt överdrivet. Imorgon har jag min första barndanslektion - med förskolebarn - och än så länge har jag inga större förväntningar förutom att det kommer gå hyfsat ok. Tur att jag är här för att lära mig.
 
På tisdag har vi jazz-metodik-redovisning. Det kommer nog gå bra.
 
Imorn ska jag kämpa hårt på balettlektionen.
 
Inhale. Exhale. Enjoy!
Practise! Practise! Practise!
 
Håller på och tvättar. Skulle ha tvättat tre maskiner, men så skulle jag tvingas sitta uppe till elva och vänta på sista maskinen och det kändes inte lockande, så struntade i den ena påsen och tvättade bara två. Får ta den sista... imorn.. eller något sådant.
 
Ta ria båda, ta ria ria-pi.... ta ta ria-pi ta ria ria-pi, ta ria-ihop, båda ta ria ta ria båda ta ria båda.
Kastanjett-spel till Sevillana #1. Supersvårt att spela och dansa samtidigt. Får se hur det går.
 
Planering är A och O.
 
Puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela