tialachan

Lipstick

Publicerad 2011-10-04 19:02:18 i Allmänt,

Igår natt drömde jag att jag var Harry Potter, och Bellatrix Lestrange höll mig fången uppe på en mörk vind med glaskupol. Sen slet jag mig fri och sprang nerför alla trapporna, och kommer till den stora trappen på De Geergymnasiet, den som ser ut som Hogwarts. Där upptäcker jag Snape vid slutet av trappan och ser att jag antagligen inte kommer orka få upp dörrarna ut, det var Lenningsdörrar tyvärr (vilka är mycket tunga). Sedan vaknade jag.

I natt drömde jag att jag cyklade någonstans. Sen satt jag i en röd sportbil med pappa och vi körde genom en träddjungel där det gick omkring en massa folk. Sen började det regna på de där människorna så vi gasade iväg upp på en kulle där vi klev ur, så vi kunde se hela landskapet. Strax nedanför så såg vi ett hus, så jag och - inte längre pappa - utan någon som skulle kunna vara min pojkvän, av den känslan jag fick av denna figur (det fanns inget ansikte på denna människa, så vet inte vem det var). Vi gick ner för sluttningen och där står en bergochdalbana, en Corc-screw. Sen gick vi in i huset som var och där var det dålig stämning (typ ett hem som lidit av svält och där någon mördats) så vi gick ut igen. Där så var det helt plötsligt jag, pappa, Annika och Jacob på utlandssemester (fast det var Albrektsvägen i Norrköping i utländsk touch) där vi skulle göra ett uppdrag. Uppdraget gick ut på att vi skulle ta oss hem. Vi kom till ett vardagsrum där vi skulle leta mobiltelefoner och absolut inte lägga märke till katterna som var där, för då skulle vi bli diskade. Vi mötte två katter. Vi hittade alla fem telefoner. Vid den femte mobilen känner jag någon som stryker mot min nacke och kind. Det är Jacob som retas med mig (något normalt för en gångs skull). Vi går ut och ska gå iväg, men Jacob har glömt sin flytväst så jag springer och hämtar en lime-grön uppblåsbar badmadrass, varav pappa säger att det är fel och pekar på ill-orangea flytvästar. Jag går dit, och ser att vid slutet av den gatan finns en busshållplats. Vi är påväg dit. Jag vaknar.

Väldigt konstiga drömmar. Haha.

Puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela