tialachan

Indestructible

Publicerad 2011-10-11 21:00:56 i Allmänt,

Jag drömmer ganska konstigt fortfarande, men inte lika länge och mycket nu som förra veckan. Kommer heller inte ihåg de flesta från se senaste dagarna. Jag håller på och stickar en halsduk. Den kommer se jättekonstig ut. Har tänkt att den ska vara brun-grön, men jag vet inte hur man byter färg när man stickar, så jag vet inte riktigt hur detta kommer gå, haha. Får använda en lathund från internet kanske. Har också läst en massa om Martha Graham, och skrev idag klart arbetet om henne. Hoppas inte läraren underkänner mig, haha. Det tror jag inte hon kommer göra, jag skrev ändå 3 sidor om Graham, så det borde vara lugnt.

Har bestämt mig för att från och med måndag nästa vecka är det slut på allt onyttig-ätande. Detta gäller inte panpizzor. Jag har ätit för mycket onyttigt under helgen och igår och idag. Och förra veckan. Så på måndag blir det hard-work igen. Ska kämpa! Och så ska jag göra styrkeövningar varje dag. Graham + mage + rygg + rumpa + insida lår + armar. Om jag kommer ihåg ska jag göra vader också, men både igår och idag glömde jag det, så får se om jag kommer ihåg det imorn. Idag glömde jag iof insida lår också, men Liv körde framsida-lår-styrka istället så det får räcka. Kommer få ölmage av muskler på låren om jag fortsätter så, hehe.

Här är min nya pryl. Ljusstake. 


Godnatt. Puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela