tialachan

Mother Earth

Publicerad 2010-04-26 22:09:45 i Allmänt,

God kväll.
Dagen började dåligt. Styvmamma helt störd. As usual. Men jag bet mig i läppen och gick till tåget (fick springa sista biten dock). Sen så struntade jag i henne totalt, placerade mig mitt på golvet i dansstudion och började dansa. Haha, jag var så fullt upptagen med min monolog att jag nästan glömde träningen på tåskorna. Det får jag inte göra, nu när jag fått igång träningen. Rakel sa att hon såg förbättring i mig, under de förra två veckorna. Det var bra. Jag känner att jag snart (!) kan stå på den vänstra skon helt och hållet. Det går inte riktigt. Men jag ska klara't. I know I will.
Jag har kommit på det att på varken måndagar eller tisdagar behöver jag ha på mig vanliga kläder. Jag kan bara softa runt i träningskläder och se allmänt slabbig ut. I love it. Det är så skönt att slippe hålla på o byta kläder hela tiden. Dessutom är mina inte så modeinriktade, så jag känner mig bara ful i dem i alla fall. Eller ja, inte jätteful, men inte snygg heller. Men men. Jag har viktigare saker att bry mig om, känner jag.

Jag hatar Svenskan. Förbaskade Rabelais, säger jag bara. Han är en författare som levde i Frankrike på 1500-talet. Han skrev "Gargantuas förskräckliga leverne",  kritiserade samhället och dissikerade lik för forskningens skull. Han hade kyrkans dom (förbjudet att läsa hans böcker) emot sig, vilket gjorde hans böcker mer populära. Allt som är förbjudet lockar människan. Ah, den meningen måste jag ta med i vår redovisning imorn, hehe. OM vi ska redovisa, vill säga. Haha. Hope not. Och så ska jag lämna in engelska-uppsatsen om Ringens Brödraskap (Sagan om Ringen, u know).
Men nu, mina kära vänner (som ej ännu läser min blogg), ska jag gå och lägga mig.
Pusshejs <3

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-04-23 11:16:42

Testing, testing, 1, 2, 1, 2... ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela