tialachan

I Need Your Love

Publicerad 2014-08-31 23:13:51 i Allmänt,

- Calvin Harris ft. Ellie Goulding (2012).
 
Ännu en helg har gått (och insikten om att tiden går fortare ju äldre man blir kommer till mig) och imorgon börjar läsår nr 4 på danslärarutbildningen. Jag har tagit det ganska lugnt nu i helgen, var hos Liv och Richard och tittade på Kristallen i fredags, mycket trevligt! I går under dagen var jag en sväng i danssalen och påbörjade en jazzdanslektion för nybörjare. På kvällen laddade jag upp med ett skrovmål från Big Boy och Morden i Midsommer innan jag gick till Challenge och sprang som en dåre och plockade glas av olika slag, torkade två spyor och halkade omkring i en mix av olika vätskor och glassplitter. Jenny-Moneymaker is on the loose!
 
Har laddat upp för morgondagen genom att läsa ett jäkligt långt dokument på lärplattformen. Inget att rekommendera tyvärr för den som inte ska läsa kursen. Får se hur det går i höst med både jobb och skola!
 
Ha det fint!
 
Puss <3

Lose Yourself

Publicerad 2014-08-26 15:12:04 i Allmänt,

- Eminem (2005).
 
En ny vecka med nya avsnitt av Paradise Hotel. Verkar OK än så länge, haha. Har jobbat hela helgen, och i lördags var jag och sa hejdå till dem som har åkt till New York för hösten samt var ute på krogen med David en snabbis. Trevlig kväll var det. Har börjat bli lite säkrare på att blanda drinkar nu på jobbet, det börjar faktiskt bli lite roligare än vad det var innan (det var kul innan också). I söndags jobbade jag helt själv, vilket var lite läskigt eftersom jag aldrig jobbat en hel dag själv. Öppning och stängning och allt däremellan.
 
Har strosat omkring så mycket jag bara kunnat i min nya jacka och med snygg-väskan på armen. Känner mig så himla snygg i jackan! Roligt att ha något fint yttre plagg att ha på sig, brukar ju strosa omkring i min gröna jacka eller vinterjackan som bara har funktionen att vara varm (och tur är väl det!).
 
Tänk att det var ett år sedan jag åkte till New York! Vart tog tiden vägen? På måndag börjar den nya terminen med nya klasskamrater (slår ihop två årskurser) och ny kurs. Imorgon ska jag till tandläkaren och få "lägga en kudde och kortison" på en visdomstand som gör lite ont. På torsdag ska jag jobba några timmar och i veckan ska jag dansa balett om mornarna.
 
Har även börjat planera mina lektioner för hösten, ska hålla i fyra klasser på högskolan och ska även undervisa tre klasser i veckan i en studiecirkel på vuxenskolan i Piteå. Så i höst är jag danslärare och danslärarstudent! Ska undervisa på vuxenskolan i stilarna balett, jazz och modernt. Ska bli roligt och utmanande då deltagarna är nybörjare. Det kommer nog bli en fullspäckad höst!
 
Ha det fint!
 
Puss <3
 
 

Fields of Gold

Publicerad 2014-08-20 14:44:22 i Allmänt,

- Sting (1993). Den versionen jag lyssnat på är av Eva Cassidy från 1996.
 
Idag har jag egentligen inget nytt att komma med, har inte gjort något särskilt spännande sedan sist jag skrev. Paradise Hotel har börjat igen så nu sitter man klistrad framför TV:n med David om kvällarna. Egentligen borde man väl kolla på nyheterna eller en smart och intressant dokumentär om hur man på bästa sätt ska rädda jorden, men måste tyvärr erkänna att PH lockar betydligt mer. Det är synd att det är så.
 
Har varit och dansat idag också på sommarträningen, gick OK, kunde gått bättre. Är inte riktigt i fas med min kropp vid stången men det kommer kanske... snart. Någon gång.
 
Tack igen för alla födelsedagspengar, de har nästan helt gått åt!
 
Får se vad jag hittar på idag, David jobbar ikväll och sen skulle jag visst på ett Tabata-pass ikväll också. Ha det fint!
 
Puss <3

No Church in the Wild

Publicerad 2014-08-18 14:31:14 i Allmänt,

- JAY Z, Kanye West, Frank Ocean, The-Dream (2011).
 
Förra veckan fyllde jag 22 år (oj vad hände?) och blev firad virtuellt och i verkligheten. Fick en del pengar av familjen och har nu köpt mig lite nya kläder - bilder kommer nedanför. David bjöd mig på en hotellvistelse i Luleå, på Clarion Hotel Sense, det nyaste hotellet i stan, med hamnutsikt och stans bästa restaurang på våning 9, samt spa på våning 8. Fint var det! Han lurade i mig allt mellan himmel och jord innan vi åkte, för det hela var ju världens överraskning. Jag trodde nästan att vi skulle till Storforsen eller Boden eller liknande, men det var ju för att han lurade mig till att tro det. Kul var det i alla fall. Vi passade också på att gå en del på stan i Luleå så nu har jag faktiskt köpt något för en del av födelsedagspengarna jag fick!
 
Först kommer två bilder från när jag och mamma var på buffé-showen på havsbadet. Vi visste inte om vi fick fota under showen så tog en bild innan det började.
 
 
Innan dess var ju pappa och Jacob på besök. Vi åt mat på Thai-restaurangen i stan.
 
 
Och det obligatoriska biljardspelandet:
 
Såhär såg hotellrummet ut som jag och David bodde i (5 våningen):
 
 
Sedan hade vi ju då det som jag inhandlade:
3 linnen från Bikbok
 
Väskan är från Åhlens och jackan är från Vero Moda (har aldrig varit så "inne" som jag är nu!)
 
 
 
En mysig "tröja" från Carlings. Den ser varken rolig eller mysig ut när den ligger sådär men jag hade ingen som kunde agera fotograf när jag skulle ta bilden, haha.
 
Just nu jobbar jag inte jättemycket, ska jobba lite i slutet av veckan, och något pass nästa vecka, det är väldigt lugnt på Challenge nu. Havsbadet-säsongen slutade den 10 aug och det är skönt, men nu måste jag ju börja cykla på gymmet istället eftersom jag inte har någonstans att cykla längre.
 
Hoppas alla som läser har det bra!
 
Puss <3

Roar

Publicerad 2014-08-11 20:26:57 i Allmänt,

- Katy Perry (2013).
 
Vart tog sommaren vägen?
 
Ja, vad gjorde jag i Juni? Tror jag började jobba på havsbadet och Challenge, kommer ihåg att jag sprang med tallrikar som en jäkla dåre på restaurangen under Piteå Summer Games (fotbollsturneringen). Minns att jag också hade mycket fri tid så jag spenderade dagarna med att ligga på balkongen och sola och läsa Sagan om Isfolket (är på bok 20 nu!), vilket innebär att jag fått mig en liten solbränna i år också!
 
I Juli jobbade jag lite då och då på Challenge, och var nästan dagligen på havsbadet. Har umgåtts mycket med David också, har varit mycket trevligt och roligt! I slutet på Juli var det festivalen PDOL - Piteå Dansar Och Ler, och då var det mycket jobb på restaurangen. Efter det har det bara blivit mer och mer jobb på Challenge så nu i veckan jobbar jag stängning (helt själv, oj oj!) tills i helgen.
 
Under förra veckan och halva veckan innan det hade jag besök av Jacob och Pappa som bilade hela vägen upp hit, stannade i nästan en vecka. Vi åt mest, men spelade också biljard, gick på bio och badade (vi badade dock inte inne på bion). Eftersom att jag jobbade mycket så kunde vi oftast bara ses i samband med en måltid, haha, vilket resulterade i att vi sågs när vi skulle/behövde äta. Jag tog med Jacob på Draktränaren 2 (i 3D) och den var mycket bra! Inte lika humoristiskt rolig som första filmen, men den var laddad med otroligt fina animeringar och coola flyg-scener istället.
 
Dagen efter att pappa och Jacob åkt hem så kom mamma upp. Vi firade min födelsedag genom att äta kinamat/husmanskost och gick och såg först på 70 years of Holiday och sedan Summer Party Studio 54 på havsbadet. Båda showerna var mycket, mycket bra! Otroliga sångare, synd bara att vissa av låtarna inte riktigt passade till rösterna, men annars så var det kanon! Helt ok mat också.
 
Sommarbaletten har dragit igång uppe på skolan, tyvärr är man ju lite ur gängorna men man kommer väl in i det snart igen (hoppas jag)! Skolan börjar ju i September så jag hinner nog ladda upp inför det.
 
Bilder kommer någon annan gång!
 
Ha det fint så hörs eller ses vi!
Puss <3

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela