tialachan

Streets of New York

Publicerad 2013-08-30 14:55:21 i Allmänt,

- Alicia Keys (2005).
 
Kom till New York i onsdags natt, amerikansk tid runt 23, svensk runt 5 på morgonen. Allt med flygresan gick bra. Säkerhetskontrollen gick också bra, men jag hade otroligt ont i magen under hela resan. Vägarna i New York är superdåliga, håliga och allt som hör därtill, så åk inte i NY när du har ont i magen och är i akut behov av toalett.
 
Jag bor i ett rum om fyra personer, och bor tillsammans med två (okända) svenska tjejer från Danshögskolan och en Amerikansk tjej från Tenessee. Jag bor alltså inte med mina klasskompisar, vilket är skönt. Vi umgås ju dagarna i ända i alla fall.
 
Igår vandrade vi runt i Soho, jag köpte mig ett par Converse, låga och röda, för ca 400kr, som i Sverige kostar 700-800kr. Köpte även ett linne. Det är för det mesta billigare än i Sverige.
 
Ska lägga upp lite bilder på instagram (jennyjungebro) om jag kommer på hur man gör för att lägga upp bilder. Det verkar inte fungera från datorn tyvärr.
 
Vi har fått komplikationer med skolan. Kan inte skriva vad det är just nu, men för släktingar så kontakta någon av mina föräldrar eller skicka mig ett mejl (Sofia och farmor/farfar, jag har inte era mejladresser så skicka gärna ett mejl). Problemet verkar lösa sig, vi ska få lite mer information idag. Får se hur det går, men som det ser ut nu så ska vi vara kvar hela perioden i NY.
 
Det finns nyttig mat här, bara man väljer att vara nyttig. På The Markle får vi frukost, lunch, middag, vilket är mycket bra. Det är väldigt bra mat, om man väljer den maten.
 
Idag ska vi besöka Times Square. Bilden nedanför är utsikten åt ena hållet från vår takterass. Är helt säker på att det är Empire State Building.
 
 
Puss <3
 
 

Kommentarer

Postat av: Tobbe H (Pappa)

Publicerad 2013-08-31 11:43:17

Helt underbar utsikt ni har :-) lite avis för att inte få se ;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela