tialachan

Rinkai

Publicerad 2012-04-19 20:17:40 i Allmänt,

Hej Joakim! Vad förvånad jag blir över att någon utomstående läser min blogg!
Jag brukar bara köpa broccolli-buketter, och om jag inte misstar mig så är de färska, hehe. Baconlåda är min favoritmaträtt från barndomen så jag kände att jag kunde prova på att göra det, med ett resultat som var över förväntan.
Det där med rotselleri lät farligt, så får smyga förbi dem i affären och undersöka så att de verkar ätbara... Lasagnen är familjen Dafgårds. Ledsen att behöva säga det, men så är det, haha. Fruktansvärt gott. Har inte haft motivationen till att göra egen än.
Detta är definitivt inte en matblogg. Fast den innehåller ju förstås mat, men den innehåller ju också musik, vardagsliv, dans och någon gnutta mode, så vill nog kalla denna blogg för en allt-i-allo-blogg. Eller en blogg som handlar om mig och mitt liv. Den är väl mest för att jag ska få uttrycka mig också.


Värst vad spännande saker det är som händer idag! Nu det här och tidigare idag var jag i Luleå och hade ljuslektion på Norrbottensteatern. Det var mycket roligt, det var lite teoretiskt men innan lunch bestod det hela av att vi riggade (monterade) upp alla lampor i taket och på ljustorn och lärde oss klättra på stegar och snurra på vingmuttrar, sätta fast lamporna med sina krokar i "rigg-rören" (kan tyvärr inte komma på vad de egentligen heter), vinkla lamporna och koppla sladdar till lampor, skarvsladdar, dimmer och ljusbord. Det var väldigt roligt, jag tror att jag har ärvt mycket av min pappas teknikkunskaper. Läraren vi hade sa att hon blev imponerad över att jag visste hur man skulle koppla lamporna och att jag hade ett bra sifferminne. Poweboost är alltid bra, haha.

Stod sedan i cafét och var jättetrött, men det gick bättre än förra gången då jag jobbade. Jobbade med en ny kille idag, och jag tycker synd om honom för jag var inte pratglad idag.

Har snart gjort klart min halsduk. Har bara 5 st varv kvar... som tar ca trettio minuter tur och retur (haha). Som tur är så är Harry Potter-ljudfilerna så långa så jag hinner tur och retur när jag lyssnar. Det blir två flugor i en smäll.

Jag lade upp en planering för plugget under den här veckan. Jag har inte lyckats följa den till punkt och pricka så ska ta och skriva en ny till helgen eller nästa vecka.

Puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela