tialachan

The bongo song

Publicerad 2010-05-20 22:33:49 i Allmänt,

dundudundundu dundudundu dundurundurundururu.
We like it african, ladies!

Idag hade vi besök av Kenyaner i dansstudion. Dans visade upp lite som vi sysslar med och sen visade De upp vad de sysslade med. Man kan ju säga att vårat var oseriöst och deras var näst intill proffitionellt. Lite pinsamt. Och när jag gjorde bort mig på tåskorna haha. Najs xD P-I-N-S-A-M-T. fast som tur var så dog jag ju inte hehe.
Men kenyanerna var helt otroliga, helt... knäppt :D

Träffade min bumbibjörn idag, det var kul :D Han är söt <3

Vi har jäkla monologer imorn. Blälälälä.

Pusshejs <3

Sleepwalking

Publicerad 2010-05-13 18:17:32 i Allmänt,

Den låten var det ett tag sen man hörde. Haha. Fast jag är så himla trött på min musik, jag behöver lite nytt nu tycker jag. Fast det är ju så svårt att få tag på gratis musik, serru. Tråkigt, är det.
Robin sover. Tror jag. Ja, det gör han nog. Jomen det gör han. Han är så söt, min pojk :) Jag ska egentligen plugga, men jag sitter hellre och kollar på honom när han sover. Eller kittlar honom under fötterna, haha. Han är för söt, alltså.

Hm, igår så åkte vi hem till mig på en gång och så åt vi lite, såg lite på tv och myste lite (läs: myste massor). Sen gick vi hem till honom och där såg vi på tv, typ, och sen duschade han och så myste vi efter det. Det var mysigt, helt enkelt. Idag myste vi, åt frukost, kollade på The Rocker på Canal+ tror jag det var.. eller liknande, och sen åt vi och gick ut med hundarna. Sen blev det en snabb visit till hans kompis Rasmus och sen bar det av in till stan för att köpa Cola och godis åt hans lillebror. Sen hem igen. Så nu sitter jag här och Robin ligger i sin säng och sover. Jag är btw hemma hos honom nu när jag skriver det här, haha. Åh jag måste verkligen plugga. Eller i alla fall läsa Jane Eyre. Blä. Fast den är faktiskt ganska bra. Eller ja, helt okey, då.

Ikväll tänkte jag se Vampire Diaries, men får se hur det blir med det haha. Imorn bär det av till Norrköping och där ska jag först dansa i 4 timmar och sen ska jag hem till Moa som har sin 18-års fest då. Det ska bli skoj. Jag och Emmy har slagit våra skallar ihop och ska ge en gemensam present till Moa. Nej men det ska bli kul.

Nu ska jag reta Robin lite till, haha.

Pusshejs <3

Opheliac

Publicerad 2010-05-09 13:29:56 i Allmänt,

Så, ännu en helg borta. Tiden går för fort, alltså. Det är inte rättvist. eller så är det det. Jag vet inte. Jag vet i alla fall att jag gillar att sjunga till Lilla Sjöjungfrun. Like it. Jappjapp.
Nu har jag läst massor i Genom Dina Ögon, och väntar nu på att Robin ska komma. Fast han skulle åka och slänga skräp i stan, sa han, så han kommer om en lång stund.

Jag tycker att Extras horoskop är lite läskiga. De stämmer faktiskt mer ofta än sällan. I fredags träffade jag Denice vid bussen, och i horoskopet stod det att jag skulle träffa en gammal vän som jag skulle festa med. Och hon sa att hon kanske skulle ha fest iom sin födelsedag! Det är najs!

Jag har just insett att jag har saknat min Disney-musik.

Nu ska jag fortsätta läsa och vänta på älsklingen min.
Pusshejs <3

Like a prayer

Publicerad 2010-05-08 17:44:43 i Allmänt,

Nå, jag överlevde trots allt, denna vecka. Det trodde jag inte. Men - sliten är jag, och levandes. Psykologin i torsdags gick bra, likaså på fredagen, nationella engelska kändes väldigt bra oxå, inlämningen i nutidakonst blev lämnad i tid, och jag har läst ca 6 kapitel i Jane Eyre. Jag kommer frammåt iaf. Det är bra. Jag mår bättre idag. Men jag känner mig orolig inför nästa vecka bara. Fast det är ju förstås bara 2 och ½ dag som vi går i skolan, men jag måste till skolan på tisdag iaf :( Förbaskade Annie-rep. Och Gymnasieslaget-rep.Och så ska jag åka till Norrköping imorn kväll redan för att jag inte vill åka med Annika på måndag. Haha.

Jag saknar körsången. Jag vill kunna sjunga också. Men jag antar att jag får nöja mig med dansen.

Pusshejs <3

Jump

Publicerad 2010-05-06 19:13:59 i Allmänt,

Idag var det en jobbig dag. Jag hade psykologiprov, det gick rätt bra faktiskt. Sen elevforum med en häftig rektor och efter det en kort engelskalektion. Sedan på samhällen blev jag så sjukt deprimerad så jag gick och köpte mig en lasagne från Ica och satte mig på dansstudion. Där dansade jag lite på min monolog och ändrade lite i början. Jag tycker inte att den blivit så bra faktiskt. Jag orkar inte med den, rent fysiskt. Jag har ingen kondis och jag får snabbt mjölksyra i benen. Usch.
 
Nu funderar jag på vad jag ska ha på mig imorn. Det är så svårt att välja.
ajja, det blev shorts. Och skjorta.

Pusshejs <3

All around me

Publicerad 2010-05-02 15:02:23 i Allmänt,

Sitter inne medan solen lyser som en eldfluga på himlen. Jag måste plugga, men jag vet inte vad jag ska skriva. Det är om Rudolf Laban nu igen. Det är så svårt. Finns inte mycket att skriva om egentligen. Jag vill inte.
Nåt som jag däremot vill är att mysa med Robin. Tyvärr har jag min röda vecka så det går inte riktigt. Fast Valborg var hett. Åhhhh. (Robin, "åh:et" var för dig)

Rudolf Laban kan väl gå och dränka sig eller nåt.
Och jag vill inte ha 3 prov nästa vecka. Blälälälä. Först är det Psykologiprov på torsdagen, sen på fredagmorgonen Eng-nationella och sen på eftermiddagen Psykologiomprov. Onsdag Laban-inlämningen. äsch. Tur att jag har Robin. <3

Jag vill inte plugga. Jag vill inte plugga. Jag VILL plugga. Jag VILL plugga. Nej det vill jag inte. Nej. Näääe. USch.

Pusshejs <3

Everytime we touch

Publicerad 2010-05-01 11:48:22 i Allmänt,

Det är Robins ringsignal på mobilen. Den passar till temat. Vårt förhållande alltså. I like it. Vi har haft en het natt inatt. Det var riktigt härligt. Jag vill göra det igen. SNART. Tyvärr skulle han åka till Stockholm idag, så han kommer hem imorn igen. Så nu har jag all tid i världen på mig att skriva klart mini-projektet om Rudolf Laban. Jävlar alltså. Det ska vara klart på onsdag och jag har inte ens börjat skriva än. Jag vet knappt vad det är jag ska göra. Blä.
Jag har dessutom en bok att läsa ut innan jag kan börja med Jane Eyre. Jag hatar det här. Tur att jag har Robin.

Haha. Nu kom han just hit. Robin alltså. Vilken överraskning. Jag är överlycklig :D Fast jag måste plugga. Tyvärr. Och jag hittade just världens bästa låt. Flyleaf som gjort låten I'm so sick. Det är en tjej som gör skrikrock. I love it.

Nu ska jag försöka plugga, med Robin här. Och vi vet ju hur det kommer gå, eller hur Robin? ;)

Pusshejs <3

Om

Min profilbild

Jenny

Jag heter Jenny, men mitt användarnamn brukar vara Tialachan. Jag är en något inåtriktad ung kvinna med ambitionerna satta på att bli danslärare. Jag bor numera i Piteå och studerar på LTU - musikhögskolan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela